marnix.jpeg

Hallo, ik ben Marnix

Hoe ben je in dit vak beland?

Toen ik klaar was met mijn opleiding Technische Informatica aan de MTS in Rotterdam heb ik een "Collega Class" gevolgd bij CMG. Deze Collega Class was een 3 jaar durende HBO opleiding, waar werken en leren gecombineerd werd. Intern werd ik opgeleid voor technische consultant SAP en 2 avonden in de week  naar school voor mijn HBO. Gedurende die tijd heb ik veel ervaring opgedaan met het product SAP en heb ik veel klanten mogen bedienen. Inmiddels ben ik al bijna 20 jaar met de producten van SAP bezig en heb ik al veel projecten mogen doen.

Jouw rol, hoe word je dat?

Door continu bezig te blijven met kennis te vergaren en veel ervaring op te doen met de verschillende projecten. Daarnaast moet je ook geïnteresseerd zijn in de technologie en moet je het ook leuk vinden. Ik vind het vooral leuk omdat het zo divers is. Er zijn zoveel verschillende raakvlakken met andere producten en technologieën en ik vind het geweldig om oplossingen te vinden/creëren samen met de klant om een succesvol mogelijke implementatie voor elkaar te krijgen.

Welke eigenschappen moet je hebben om succesvol bij XCLR8 te zijn?

Op de allereerste plek jezelf kunnen zijn en niet bang zijn om een eigen mening te hebben. Daarnaast is het een must om zelfstandig te kunnen werken en de vertaling te kunnen maken van de wens van de klant naar een oplossing.

Wat vind je het leukste of meest waardevolle of leukste aspect van het werk bij ons?

Korte lijnen en persoonlijk contact. Je bent geen nummer maar een waardevolle collega. Alles is bespreekbaar en er wordt altijd naar een passende oplossing gezocht of het nu zakelijk is of privé.

Wat zou je willen bereiken in jouw vakgebied?

Dit vind ik moeilijk te bepalen, omdat het "vakgebied" continu verandert. Ik wil in ieder geval zolang en zoveel mogelijk dit werk blijven doen en steeds weer op zoek  gaan naar "nieuwe" oplossingen voor de klant.