SAP integratiebuffet: 16 maart 2022

In een korte tijd je kennis en netwerk uitbreiden met betrekking tot SAP integratie!

Registration is Closed
See other events
SAP integratiebuffet: 16 maart 2022

Tijd en locatie

16 mrt. 17:00 – 20:00

Beemdstraat 12, 4158 EM Deil, (links naast SEAT garage). Parkeerplaats vol? Gelieve niet bij SEAT te parkeren, áchter ons pand is nog volop plaats.

Over Het Evenement

In een korte tijd je kennis en netwerk uitbreiden met betrekking tot SAP integratie? Schrijf je dan in voor het SAP integratie buffet.

XCLR8 is inmiddels al meer dan 10 jaar actief in het technische SAP integratiedomein. Hierdoor hebben we een schat aan kennis en ervaring opgedaan, en we willen deze kennis graag met je delen.

Hiervoor hebben wij een programma samengesteld met een aantal inspirerende presentaties en klantcases over CPI Integration Suite, Mendix/Outsystems SAML20 SSO op S4 HANA met API Mgt en RISE with SAP. Daarnaast is er ruimte voor kennisdeling in een roundtablegesprek. 

Dit alles onder genot van een lekker buffet; kortom een ongedwongen bijeenkomst waar je als SAP integratieexpert kunt sparren op onderwerpen en nieuwe kennis kan opdoen.

Het SAP integratie buffet is op 16 maart van 17.00 tot 20.00 uur en is kosteloos, maar het aantal plaatsen is beperkt dus wacht niet te lang met je aanmelding.

Deel Dit Evenement